Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet

Het delen van persoonlijke informatie voor gerichte advertenties op basis van uw interactie op verschillende websites kan onder bepaalde privacywetten van de Amerikaanse staat worden beschouwd als 'verkoop', 'delen' of 'gerichte advertenties'. Afhankelijk van waar u woont, heeft u mogelijk het recht om u af te melden voor deze activiteiten. Als u gebruik wilt maken van dit opt-outrecht, volgt u de onderstaande instructies.

Als u onze website bezoekt terwijl het Global Privacy Control opt-out-voorkeursignaal is ingeschakeld, behandelen wij dit, afhankelijk van waar u zich bevindt, als een verzoek om u af te melden voor activiteiten die kunnen worden beschouwd als een ‘verkoop’ of ‘delen’ van persoonlijke gegevens. informatie of ander gebruik dat kan worden beschouwd als gerichte reclame voor het apparaat en de browser die u hebt gebruikt om onze website te bezoeken.ruikt om onze website te bezoeken.

Contacteer ons (bellen kan ook😊)

Bij Buddy&Jack is jouw tevredenheid onze topprioriteit. We raden je aan contact op te nemen als je vragen, opmerkingen of feedback hebt, aangezien ons toegewijde team je altijd graag wil helpen. Of je nu hulp nodig hebt bij productvragen of gewoon jouw ervaring met ons wilt delen, we zijn slechts één bericht of telefoontje(003253438608) verwijderd.