Wat kan Buddy&Jack voor u betekenen?

Buddy&Jack staat voor knusse knuffels en blije staarten.

Wij willen jou helpen om samen een knusse en gezellige thuis te maken voor jezelf en jouw huisdier. Wij bieden ook de toebehoren om in alle comfort samen met jouw buddy actief te genieten. Gewoon chillen en plezier maken.

  •  "Buddy" staat voor vriendschap en gezelligheidHij is echt je maatje waar je op kunt bouwen, die je door dik en dun steunt. 
  • "Jack" wordt vaak gezien als een betrouwbaar en vindingrijk persoon. Als je hem nodig hebt, staat hij klaar voor je, no matter what. 

Wij willen jouw "Buddy en Jack" team een warm hart onder de riem steken. Daarom bieden we de mogelijkheid om de toebehoren voor jouw huisdier te personaliseren. Dankzij de live personalisatie op onze webshop, kies jijzelf jouw ontwerp met jouw persoonlijke toets volgens jouw smaak en inrichting. En je ziet direct het resultaat in de voorvertoning op onze site. Jouw buddy's spullen verbinden jou met jouw huisdier en creëren een band die verder gaat dan woorden.

Laat je inspireren door onze unieke producten die het leven van jou en je huisdier verrijken.  

Samen maken jullie vast de leukste momenten mee. Daardoor wordt jullie band alleen maar sterker. Het draait immers gewoon om echte vriendschap en het delen van het leven met je dierbaren.

Jij bent mijn Buddy en ik ben jouw Jack.  Wie is nu eigenlijk  Buddy of wie is Jack? Maakt niet uit want wij horen bij elkaar, maten voor het leven. 

PS: Buddy&Jack zijn eigenlijk ook de hippe namen voor een hond en een kat.

Contacteer ons (bellen kan ook😊)

Bij Buddy&Jack is jouw tevredenheid onze topprioriteit. We raden je aan contact op te nemen als je vragen, opmerkingen of feedback hebt, aangezien ons toegewijde team je altijd graag wil helpen. Of je nu hulp nodig hebt bij productvragen of gewoon jouw ervaring met ons wilt delen, we zijn slechts één bericht of telefoontje(003253438608) verwijderd.

Formulaire de contact